Vārti

Drukāt
Banner 1050x80

Pirmā Betona Kompānija, SIA

Liginišķu 26, Daugavpils LV-5415
Bīdāmie vārti , vārtu automātika, metāla vārti .

Elks AK, SIA, Vārtu pasaule, Gārāžu un paceļamie vārti

Nītaure, "Pīlēns" , Nītaures pagasts, Cēsu nov. LV-4112
Pakalpojumi: Paceļamie vārti ✓ Paceļamie garāžu vārti, sekciju vārti. Vārti mājām, angāriem, fermām, veikaliem. Bīdāmie vārti ✓ Bīdāmie vārti privātmājām, pagalmiem, garāžu vārti, teritoriju barjeras. Durvis ✓ Durvis mājām, ārējās un iekšējās. Kvalitatīvas un pēc klienta izvēlas. Vārti automātika ✓ Piedāvājam kvalitatīvas vārtu automātikas un tālvadības pultis, saimnieciskiem, industriāliem un privātiem objektiem. Vārtu serviss, apkope, remonts ✓ Serviss un garantija ir mūsu vārds. Mūsu durvīm un vārtiem dodam garantiju un veicam apkopi

Jumtu, žogu serviss, SIA

P.Stradiņa 29, Ventspils LV-3602
Apraksts:

SIA "Jumtu, žogu serviss" piedāvā augstas kvalitātes produktus pat līdz neierobežotai garantijai. Plašs sortiments. Liela krāsu izvēle. Individuāla pieeja katram klientam. Mūsu sortimentā ietilpst - metāla paneļa žogi, štaketžogi (moderna alternatīva tradicionāliem koka dēļiem ar garantiju), jumta logi, kā arī jumta apdares elementi, trapecveida loksnes, metāla dakstiņu jumti, moduļveida metāla dakstiņu jumti, jumta logi, dažādas nestandarta skārda detaļas, piemēram, skursteņu apdares pieslēgumi, skursteņu cepures, skursteņu nerūsējošā tērauda čaulas. Sadarbojamies ar kvalificētiem, pieredzi bagātiem meistariem skārda detaļu izgatavošanā un montāžā.

Pakalpojuma sniegšanas vietas ir visa Latvija.

WWW PROF SERVICE, SIA

Suži, Pulkveža 5, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Barjeras un hidraulika: Uzstādīšana, apkope, remonts un atkļūdošana:

Tā kā cilvēku drošība ir atkarīga no barjeru nepārtrauktas darbības, ir ļoti svarīgi savlaicīgi veikt barjeru remontu un apkopi. Mūsu darbinieki ir uzkrājuši lielu pieredzi un veiksmīgi veic barjeru remontu un apkopi. Barjeras nodrošina kontroli pār transportlīdzekļiem un ierobežo piekļuvi. Automātiskās barjeras ir piemērotas dažādām teritorijām, bieži tiek izmantotas: autostāvvietas; tirdzniecības centri; garāžu kompleksi; rūpniecības uzņēmumi; autostāvvietas; viesnīcas; kontroles sistēmas.

Mēs uzstādīsim barjeras atkarībā no atrašanās vietas, apstākļiem un jūsu prasībām.

Depoks būve, SIA

Harmonijas 7 k.1-3, Tukums, Tukuma nov., LV-3101

Māju būvniecība - Nodrošinam dzīvojamo ēku celtniecību, pārbūvi, rekonstukciju.

Betona laukumu izbūve - Izbūvējam betona un asfaltētus laukumus pēc projekta specifikācijas.

 Notekūdeņu attīrīšanas iekārtu izbūve - Izbūvējam gan kanalizācijas gan lietus notekūdeņu sistēmas.

Angāru būvniecība - Nodrošinam angāru un industriālo ēku būvniecību.

VL Serviss 1, SIA, Vārti, vārtu automātika, serviss Liepājā, Kurzemē

Ezermalas 5, Liepāja LV-3401
Produkcija:: ✓ Garāžu vārti ✓ Aizsargžalūzijas ✓ Žalūzijas ✓ Sētas divviru vārti ✓ Bīdāmie vārti ✓ Pieejas kontrole ✓ Barjeras ✓ Vārtu automātikas Par uzņēmumu:: SIA "VL Serviss" ir 2010. gadā dibināts uzņēmums, kas nodarbojas ar aizsargžalūziju, vārtu un to automātiku uzstādīšanu, kā arī servisu. Automātiskie vārti. Garāžu vārti. Vārtu automātika. Pasūtīšana. Vārti, žogi.

Upesmuiža, SIA

Sakas 4, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov. LV-3466
Apraksts:

SIA "Upesmuiža" pamatnodarbošanās ir blietētā betona izstrādājumu ražošana sausā betona tehnoloģijā. Ilgstoši darbojoties šajā nozarē, esam uzkrājuši bagātīgu pieredzi un zināšanas. Mūsu darbības lauks no Latvijas rietumu piekrastes pilsētas Pāvilostas ir paplašinājies līdz pašai tālākajai Latvijas austrumu pierobežai. Mēs strādājam, lai paplašinātu ne vien ģeogrāfiskās, bet arī savu iespēju un līdzšinējās pieredzes robežas. Vienmēr esam atvērti jauniem izaicinājumiem. Mūsu moto – sniegt katra klienta vajadzībām labāko risinājumu, panākt izpildījuma kvalitāti katrā detaļā. Piedāvājam dažādus betonēšanas pakalpojumus un žogu, vārtu uzstādīšanas darbus. Betona elementi, izstrādājumi, pakāpieni.

Titans-R, SIA

Aizkraukles 23, Rīga LV-1006
Apraksts:

Specializējamies vārtu, barjeru un to vadīšanas automātisko sistēmu izgatavošanā un uzstādīšanā. Veicam izbraukumus uz objektu mērījumu veikšanai, vārtu un automātikas remontu un profilaktisko apkopi.

ST, SIA

Lauku 4, Bauska, Bauskas nov. LV-3901
Par uzņēmumu:

SIA "ST" veic Holandē ražotu vārtu uzstādīšanu un remontu. Piedāvājam garāžu, industriālos, paceļamos, angāru vārtus, vārtus privātmājām un automazgātuvēm, nodrošinām servisu un remontu 24 stundas diennaktī.

LRP montāža, SIA

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Produkti: ✓ Privātmāju garāžu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Tērauda un tehniskās durvis ✓ Automātika ✓ Montāža un serviss Par uzņēmumu:

SIA "LRP montāža" piedāvā paceļamos garāžu vārtus, industriālos vārtus. Piedāvājumā arī durvis un logi. Montāža un serviss, piegāde, tirdzniecība. Esam Hormann oficiālais pārstāvis Latvijā. Mūsu uzņēmuma speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši jums. 

DN sistēmas, SIA, Noliktava

Doles 2b, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Vārti , žogi, automātika, žogs, sētas, garāžu vārti , ruļļu siets, režģi, durvju automātika, vārtu automātika, , automātiskās pultis, bīdāmie vārti , veramie vārti , metāla vārti .

Mūsu lodzinieks, SIA

Jaunceltnes 40, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
PRODUKTI:

PVC logi

✓ Mūsdienu PVC logi ir piemēroti izmantošanai praktiski jebkura veida ēkās. Tos var viegli izmantot vēsturiskās ēkās, kā arī savrupmājās, biroju ēkās vai daudzdzīvokļu mājās.

PVC durvis

✓ Ieejas durvis ir vizītkarte katrā mājā. Tās aizsargā pret zagļiem un nevēlamiem trokšņiem. Durvju sistēmas no ALUPLAST apvieno modernu dizainu ar visaugstāko kalpošanas laiku.

Ravex, SIA

Saules 13, Madona, Madonas nov. LV-4801
Apraksts:

SIA "Ravex" vairāk nekā 10 gadus nodarbojas ar koka logu, metāla durvju un jumtu konstrukciju pārdošanu, montāžu un remontu. Īpašie HORMANN piedāvājumi - paceļamie vārti ir visizplatītākais garāžas vārtu veids, kas sevī apvieno drošību ar dizaina eleganci. SIA "Ravex" darbībā liela nozīme tiek pievērsta gan privāto, gan būvfirmu, gan valsts pasūtījumu apkalpošanas kvalitātei.

 

Kompānija Avotiņi, SIA, celtniecības būvmateriālu ražošana un tirdzniecība

Lielākais būvmateriālu tirgotājs Latvijā N.1
Rustēnu 1, Rīga LV-1073
Vadošais būvmateriālu ražotājs: „Kompānija Avotiņi” kļuvusi par vairāku Baltijas valstu un pasaulē vadošo BŪVMATERIĀLU ražotāju oficiālo dīleri. Apraksts: Esam jau 26 gadus Latvijas tirgū. Ražojam, pārdodam kvalitatīvus metāla jumtu un sienu segumus, dažādus būvmateriālus celtniecībai, remonta darbiem un būvniecībai. Armatūras un armatūras izstrādājumu ražošana, izgatavojam armatūras sietus. Bezkarkasa angāri celtniecībai. Metāla tirdzniecība, metāla apstrāde.

SIA ASE Siltumtehnika, būvniecība, ūdensapgāde, materiālu tirdzniecība Smiltenē

Daugavas 22, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Ventilācija, celtniecība, elektrodarbi, elektroinstalācijas montāža, elektromontāža, ūdensvada ierīkošana, kanalizācijas ierīkošana, apkures sistēmas, ārējā ūdensapgāde un kanalizācija iekārtošana Smiltenē, Valkā, Valmierā, Cēsīs, Limbažos, Gulbenē, Madonā, Balvos, Vidzemē, Rūjienā, Mazsalacā, Raunā, Jaunpiebalgā. Ase.

Eldita, SIA

Ganību dambis 25f, Rīga, LV-1005
Mūsu pakalpojumi:: ✓ PVC logi ✓ Pretinsektu tīkli ✓ Žalūzijas ✓ Metāla durvis ✓ Jumta logi ✓ Bīdāmās sistēmas lodžijām ✓ PVC logu un durvju remonts

Gaidīsim jūs mūsu salonos Rīgā, kā arī Valmierā, Kuldīgā, Saldū, Tukumā, Talsos, Jēkabpilī un Ogrē!

BST Steel, SIA

Jaudas 2a, Ogre, Ogres nov., LV-5001
Mūsu piedāvātie pakalpojumi:: ✓ Melnā tērauda, nerūsējošā tērauda, alumīnija metināšana ✓ TIG(AC/DC), MIG/MAG ✓ Metālkonstrukciju ražošana ✓ Metāla lokšņu locīšana ✓ Metāla lokšņu lāzergriešana ✓ Metāla lokšņu ciršana ✓ Metāla lokšņu valcēšana ✓ Metāla urbšana ✓ Metāla frēzēšana ✓ Metāla zāģēšana ✓ Cauruļu iekšējās šuves slīpēšana ✓ Plazmas griešana

MetalProjekts, SIA, metāla konstrukcijas

Vecumnieki, Rīgas 96, Vecumnieku pagasts, Bauskas nov., LV-3933
Par mums: Metālizstrādājumu ražošana, izgatavošana un montāža pēc individuālā pasūtījuma. Metālapstrādes uzņēmums Latvijā kopš 2012.gada. Tiek izgatavotas metāla konstrukcijas pēc klienta skicēm vai individuāliem projektiem. Mūsu pakalpojumi: ✓ Metāla konstrukciju ražošana. ✓ Būvkonstrukcijas. ✓ Metāla konstrukcija. ✓ Metālapstrāde,metālizstrādājumi pēc individuālā pasūtījuma ✓ Metāla pārsegumi ✓ Metāla kolonnas ✓ Metāla sijas,kopnes ✓ Angāri,nojumes ✓ Katlu māju aprīkojums ✓ Graudu tvertnes ✓ Masti

Aleksis M, SIA, pārvietojamās biotualetes

Spilves 22, Rīga LV-1055
Pakalpojumi:: ✓ Tualetes, tualete ✓ Biotualetes, biotualete ✓ Biotualetes kabīnes ✓ Biotualetes kabīnes (VIP) ar roku mazgājamo ierīci (izlietne) ✓ Biotualetes kabīnes (VIP PLUS) ar roku mazgājamo ierīci (izlietne) ✓ Biotualetes kabīnes uz piekabes ✓ Biotualetes kabīne (apsildāma) uz piekabes ✓ Biotualetes kabīnes noma ✓ Roku mazgājamās ierīces (izlietnes) noma ✓ Biotualetes kabīnes tirdzniecība ✓ Roku mazgājamās ierīces (izlietnes) tirdzniecība ✓ Biotualetes kabīnes apkalpošana ✓ Roku mazgājamās ierīces (izlietnes) apkalpošana ✓ Biotualetes kabīnes piegāde, uzstādīšana, pārvadāšana ✓ Roku mazgājamās ierīces (izlietnes) piegāde, uzstādīšana, pārvadāšana ✓ Dezinfekcijas šķidrumi biotualetēm (koncentrāts) ✓ Smaržīgie diski biotualetēm ✓ Atkritumu tvertnes noma ✓ Roku dezinfekcijas stendi

LeBens, SIA, Ražotne

Rankas 10, Rīga, LV-1005
Tērauda jumtu un sienu loksnes. No ražotāja skārds, valcprofils, skārda sienu profils, metāldakstiņi. Jumtu teknes un notekcaurules, ūdens noteksistēmas. ONDULINE viļņotas loksnes. TECHNONICOL bitumena šindeļi, dakstiņi. Bitumena ruļļveida segumi. Ruberoīds, pergamīns. Bitumena mastikas, hidroizolācijas plēves. Siltumizolācijas
Tiek piedāvāti teritoriju, garāžu un industriālie vārti, kas savukārt iedalāmi kategorijās: sekciju vārti (atverami vertikāli), rullo vārti (vārti uzrullējas pie griestiem), veramie vārti, veramie salokāmie vārti un bīdāmie vārti. Vārtiem iespējams uzstādīt automātiku. Piedāvājumā arī elektromehāniskās barjeras ar vadības bloku. Papildus iespējas: drošības kontroles sistēmas un vārtu serviss.